söndag (fortfarande)

detta är bara ett upprört tillägg till det förra inlägget.

anna östman har härmed idag förstört hela min uppfattning kring djungelvrål.
hon påpekade idag när jag så snällt bjöd henne på mina små med oerhört goda salmiakgodisar att det inte bara är apor som godisarna är formade som, utan faktiskt andra djur också såsom ekorrar, nån kattliknande sak etc.
jag nekade ett tag, men när jag tittade noga såg jag att det faktiskt inte bara var apor i min påse.
jesus i himmelen. jag är helt förstörd.
när jag sedan letade upp bilden nedan, såg jag på wikipedia att det mycket riktigt stod

"Djungelvrål är saltlakritsfigurer i form av apor, lejon, elefanter och ekorrar. På förpackningen avbildas alltid en apa."

jag är fortfarande i chock, och nu ska jag sova.
godnatt & puss

(har aldrig skrivit två inlägg på raken förrut anna, lite credd ska jag ha)



söndag (första advent)

jajjamänsan Malmö! 4 inlägget i rad! det är ta mig fan inte illa!
nu sitter jag här hemma hos sandra i huvudsta och är svårt osocial. dom har fett med gäster och här sitter jag och bloggar liksom. det går ju inte. måste få ner lite iallafall innan jag går ut igen!

gårdagen vad rätt kul, inte värsta sensationen liksom, men ändå. det var trevligt! fick lite qualitytime med benny, och en liten kärleksförklaring av anton. det var mysigt att höra. sen blev jag visserligen lite putt på kvällen, men så kan det gå.
först hämtade jag upp anton, och sen satt han, jag och linnéa ¨på nivå och förade. så vart jag riktigt på lyset, men sen vart jag verkligen nykter när jag kom till tim igen. där var det lite folk i en liten lägenhet, men det var väl mysigt!

idag har jag och sandra vart på fffm-rep med anna och lotten, och det gick jättebra. vi fick massor av cred från linda, så det känns grymt!
och nu sitter jag här i sandras rum, i en julpyntad lägenhet och det luktar glögg, pepparkakor och lussebullar! nu är det verkligen jul snart!

och nu måste jag gå ut och socializa lite igen.
ska dra vidare till KU om ett tag med, där det också är adventsmys!
lär skriva imorgon också. jag har som löfte till migsjälv nu att jag måste skriva varje dag i veckan, åtminstone veckan ut!

jaja, puss&kram, och glad advent på er!

lördag

detta må vara det bästa jag nånsin lyckats med när det gäller att skriva inlägg i rad.
detta är mitt tredje. jag är oerhört stolt över mig själv! (borde du också vara malmö!)
nu är jag påväg och ska träffa anton, för att käka och sen sitta på nivå och föra lite. sen ska jag vidare till orminge (suck) på inflyttningsfest hos tim.
men det blir nog trevligt. igår var oerhört trevligt för att vara så händelselöst! vi satt på wollmars en stund, jag, tilla, sandra, linnéa och steffie. sen drog vi vidare, men vi hamnade liksom ingenstans. antingen kostade det massor, eller så var det fetaste kön. så vid ett var jag och tilla i tornet och sov. det är fan bra för att vara fredagkväll!

men nu ska jag pallra mig iväg till fridhemsplan.
Puss&kram

fredag

sådärja Malmö! nu är har det inte ens gått en DYGN sen jag skrev mitt förra inlägg! känn på den!

jag ligger här i sandras säng i huvudsta och undrar hur denhär kvällen ska sluta! det har vart ett sånt jävla tjat hela dagen om hur vi ska göra ikväll! men det släpper vi nu!
jag vill att linnéa ska klippa mig idag, men det lär ju inte bli av.

´snart ska vi fixa oss lite, jag, stephanie och sandra, sen antar jag att jag ska dra med dem till wokhouse eller söderhof, sen kanske dra hem till rikard och träffa simon och anna.
jag får typ inte sova hemma heller så jag måste hitta sovplats på nåt vänster.

imorgon ska jag hem till lena och tommy i vällingby och fira lillajul. nåt finskt påhitt. men anton ska med så det lär bli mysigt! sen drar nog jag och han vidare till tim i orminge på inflyttningsfest!

men nu ska jag hitta på nåt annat trevligt!
puss&kram

(sådär ja, malmö, kort och koncist!)


torsdag

jag är hemsk dålig på att blogga, jag vet. men malmö tjatade på att jag skulle börja skriva ofta och kort, så det är väl den melodin det får bli i fortsättningen.

hade en riktigt rolig utekväll igår. mitt på blanka vardagen! var lite skeptisk till att gå ut i början, eftersom jag har matte c halv nio på torsdagmornar. men jag ändrade mig ganska snabbt, och trott eller ej, jag kom faktiskt upp i morse och satt i mattesalen så snällt och försökte förstå mig på dessa förbannade derivator.
men som sagt, utekvällen var asrolig! vi var ett riktigt stort gäng, och vi ägde sönder dansgolvet!
anledningen till utgången var väl främst att vi hade haft öppet hus i skolan till åtta, och kom på att vi skulle "fira" det på nåt sätt. jaja, lyckat var det iallafall!



i tisdags var jag och kajsa på en spelning efter att jag hjälpt calle att plugga lite matte.
bandet som spelade hette shouting terry, och var riktigt grymma! när vi väl stod där på stampen kläckte kajsa ur sig skönaste kommentaren på länge:
"alltså, jag har sån ångest när det gäller solodanserna. för mig är det i princip samma sak som att springa naken genom skolan... och springa fult."
hon är fantastisk den flickan.

imorgon tänkte jag gå och se twilight igen, för att den är så jävla bra.

nu ska jag se nåt avsnitt av grey's tänkte jag, och sen få lite skönthetssömn. har ju duettredovisning imorgon!
min och annas dans kommer bli riktigt bra, tror jag!

puss&kram

torsdag (fredag)

nejnejnej. jag har precis kommit hem från bion. har sett twilight. nejnejnej. den är så jävla bra.
jag vet liksom inte vad jag ska säga. förrutom att jag typ inte kan sluta garva åt Jasper.
sjukt rolig. nej, alltså, jag är heeelt lyrisk och vill bara se den igen. uschuschusch.
'nuff said.


gårdagen var jättemysig. var på um för första gången på mycket länge, och upptäckte hur bra man sover i kyrkor. det borde jag göra oftare. efter det tittade vi in en sväng på lavance, där jag inte heller vart på ett tag. satt där en stund, sen kom anton och hämtade upp mig. låg och kollade på grey's ett tag och sen sov vi.
vaknade imorse och släpade oss iväg till SACO-mässan för att kolla lite på vidareutbildningar. rätt intressant. träffade melica där, som jag inte sett på hundra år. det var kul.

har inte mått så bra idag. jag tror att jag haft allting en förkylning kan innebära de senaste veckorna. nästäppa, hosta, halsont och nu som grädden på moset: öroninflammation! är det inte ljuvligt!?
allt förrutom feber typ.
jag funderade på att stanna hemma imorgon, men det gååår ju inte. jag får typ panik av bara tanken. jag är påtok för rastlös för att ligga hemma. plus att jag inte kan missa att vara i skolan på Linnéas artonårsdag!
men jag ska nog pallra mig till cityakuten imorgon, det första jag gör ändå, och se om jag kan få lite medicin för dessa åkommor.

fick veta igår att jag kommer vara hemma över jul! jag är så sjukt lättad. jag kan gå på midnattsmässan och träffa massa mysiga, och framförallt är jag hemma på annas och josefs födelsedag! det bästa besked jag fått på länge!

nu ska jag inte tråka ut de få läsare jag har genom att skriva för mycket, så nattinatti!
tänkte gå och lägga mig snart, och förhoppningsvis mysa med Edward i mina drömmar. höhö.
skämt åsido. godnatt!

måste bara avsluta med att "sjunga" för allas vår Lellert som fyller myndig idag!

"jaa må hon leva, jaa må hon leeva, jaa må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade åååår!
ett fyrfalldigt leve för Linnéa Spång hon leve:
Hipphipp HURRA! HURRA! HURRA! HURRAAAAAA!"

Puss och kram vännen!




måndag, sjuttonde november

då satt man här igen. förkyld som en liten gnu är jag. tycker lite synd om mig själv gör jag också.
funderar på att vara hemma från skolan imorgon, fast åka dit för att vara med på matten vid halv två. man får lätt ett helvete om man missar en av dom lektionerna har jag märkt.

kom hem igår från aspirantlägret som började i fredags. när vi skulle dit hade jag inte lust för fem öre, ville bara vara hemma i stan och fira de som fyllt år (nina & tilla). men icke. ut till gnesta skulle man. men det visade sig att jag inte behövde vara så grinig. de flesta var helt fantastiska, och jag fick verkligen en helt annan uppfattning om de flesta av dem. dessutom hade jag skitkul med emma, josef och rikard. var lite orolig hur det skulle funka men erica var jättenöjd med hur vi hade skött oss! det kändes grymt.

igår var en hektisk jag måste jag säga. efter att jag kommit hem hann jag vara hemma och lämna väskan i princip innan jag skulle springa ner till tully's och träffa sandra, för att planera vårt projekt litegrann.
så bra gick det. helt plötslig satt tim och calle också där, och så gick det med det. chai-teet var gott iallafall!
där bestämdes också att vi skulle åka till uppenbarelsekyrkan för att söka till nanne grönwalls kör i körslaget.
sagt och gjort, så stod vi helt plötsligt utanför kyrkan i hägersten och frös och skrålade till "jingle bells" rätt i nyllet på kameramännen. kommer bli svårt pinsamt om de tar med det i programmet sen.

där satt vi iallafall och slutade typ aldrig vänta. först väntan på att få en lapp, sen väntan på att höra vad som skulle hända, sen ännu mer väntan på att vi skulle få gå in och "pre-casta" hos nån snubbe som tydligen visste precis vad nanne ville ha. svårt nervöst, men efter många om och men, och darriga knän så kom jag, sandra, julia, tim och simon vidare till att få sjunga hos nanne.
där satt vi till ett och väntade på att få klartecken till att gå in. hon var riktig skön, men tyvärr lyckades ingen av oss komma med i kören. det var synd, men man är ju en erfarenhet rikare, right?



jag och sandra kom iallafall hem runt halv tre inatt och hade historiaprov idag 08.00 imorse! lycka till att försöka få ned ryska revolutionen på papper med 4 timmars sömn i bagaget. well, jag hoppas på ett G iallafall.

nu har jag säkert lyckats tråka ut de flesta, så nu ska jag lägga ner skrivandet och lägga upp lite bilder istället!

so long!

lördag (söndag)

sitter hemma och ska snart gå och lägga mig.
har vart en lyckad dag, även om jag vart svårt bakis. har vart hemma hos tim med jasmine, julia, anton, josef, gustaf, madde och calle. körde sanning och konsekvensk, och det gick ganska hett till där ett tag.

igår var jag ute på vanilla och firade amanda med en massa folk från klassen + danstreor. riiiktigt lyckat. måste gå till vanila oftare. blev raggad på av en kille med getskägg. mindre nice. kanske drack en klunk för mycket med tanke på att jag inte druckit på 2 veckor. men så kan det gå.
hoppas att du fick en lyckad dag och kväll amanda, för det var du värd!

imorgon är det projektarbete som gäller. sandra har (förhoppningsvis) färgat benjamins hår ikväll, så vi kan börja fota så snart som möjligt.
det blir nog bra. har sjuklig ångest inför detta arbete, med tanke på att det ska vara klart om typ 3 veckor. menmen.
sen ska jag sova hos anton. det kan nog vara på sin plats att ha lite quality-time med honom.
idag sa han nåt som verkligen fick mig att inse att den här vänskapen kanske inte bara är ruskigt viktig för mig, utan också för honom. känns riktigt skönt att veta.

nu ska jag nog sova lite.
puss

egypten



jag är svårt dålig på att uppdatera, jag vet.
men nu sitter jag här. hemma sen två dagar från ett 30gradigt egypten. jag har nästan lite svårt att hitta orden & jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

"one night of magic rush, the stardusts' simple touch"
resan har vart jävligt nyttig för mig på många sätt. dels har jag blivit brun (kanske är att ta i, men jag har fått färg iallafall), men sen har det hänt nåt. har sett lite djupare in i mig själv liksom. fått perspektiv på saker och ting.
jag tror aldrig att jag känt mig så utanför i ett ku-sammanhang, men det var nog lite meningen. som sagt. ett helt nytt perspektiv att bearbeta.
samtidigt som jag känt mig utanför har det vart en av de bästa upplevelserna nånsin, tror jag.
jag har gråtit så jag har haft svårt att andas, men också skrattat så att tårarna runnit.
gruppen har aldrig varit så tajt, och när tillochmed johan säger att han skulle kunnat stanna ett bra tag till med oss; då känns det äkta.
det har varit så mycket bättre än jag kan få ner här, men detta duger.

när jag var där nere längtade jag svårt mycket efter alla här hemma, men nu när jag fått se dem igen vill jag inget hellre än att umgås med egyptenmänniskorna.
så blir jag verkligen alltid när jag levt så nära inpå människor en längre tid. jag har svårt att släppa det.

menmen, det går ju även att leka "nuna" här hemma i sverige också, även om det inte är samma sak som på sinai berg, eller i röda havet.

nej nu ska jag väl börja tänka på refrängen.
puss

RSS 2.0